Trouwen

Wilt u graag trouwen op Landgoed den Vossenbosch? Stuur ons dan een berichtje of bel met telefoonnummer: 06 46 24 00 59

  Trouwen kun je tegenwoordig bijna overal en op bijna iedere dag. Maar wil je er echt een buitengewoon bijzondere, maar vooral een onvergetelijke dag van maken, dan vier je je huwelijksfeest op het Vossenbosch.

  Het schitterende en unieke landgoed leent zich als geen ander voor een exclusief huwelijksfeest. Via de lange oprijlaan en met onze exclusieve Rolls-Royce, kom je aan bij het landhuis, waarachter zich een prachtige, grote tuin bevindt. De tuin leent zich niet alleen uitstekend voor prachtige foto’s, maar je kunt er voor iedere gelegenheid wel een plek vinden. Klein en knus of groot en uitbundig. Van gezellig dineren aan lange tafels of het uitserveren van heerlijke culinaire hapjes, tot het plaatsen van een heuse zweefmolen of een compleet muziekpodium in de schitterende tuin. We boeken de band er ook bij, natuurlijk.

  Zijn er kinderen bij? Kijk op VIP Kids Club.

  Landgoed Den Vossenbosch is een Toptrouwlocatie. Klik hier voor alle mogelijkheden.

  Wij vervullen al je wensen van A tot Z, van 50 tot 2500 personen.
  Vul het formulier in en wij nemen contact met je op voor een geheel vrijblijvend gesprek over de diverse mogelijkheden voor een buitengewoon bijzonder huwelijksfeest.

  Wilt u graag trouwen op Landgoed den Vossenbosch? Stuur ons dan een berichtje of bel met telefoonnummer: 06 46 24 00 59