Huwelijksfeest

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons via 06 46 24 00 59 of laat een bericht achter via het onderstaande contactformulier.

  Maak van de mooiste dag van je leven een buitengewoon bijzondere dag.

  Trouwen kun je tegenwoordig bijna overal en op bijna iedere dag. Maar wil je er echt een buitengewoon bijzondere, maar vooral een onvergetelijke dag van maken, dan vier je je bruiloft & huwelijksfeest op het Vossenbosch.

  Het schitterende en unieke landgoed leent zich als geen ander voor een exclusieve bruiloft & huwelijksfeest.  Via de lange oprijlaan en met onze exclusieve Rolls-Royce, kom je aan bij het landhuis, waarachter zich een prachtige, grote tuin bevindt. De tuin leent zich niet alleen uitstekend voor een romantische ceremonie en prachtige foto’s, maar je kunt er voor iedere gelegenheid wel een plek vinden. Klein en knus of groot en uitbundig. Van gezellig dineren aan lange tafels, het uitserveren van heerlijke culinaire hapjes of gewoon genieten van de foodtrucks in festivalsfeer, tot het plaatsen van een heuse zweefmolen of een compleet muziekpodium in de schitterende tuin. We boeken de band of dj er ook bij, natuurlijk.

  Klik hier voor meer informatie over onze trouwlocatie.

  Zijn er kinderen bij? Kijk op VIP Kids Club. Wij vervullen al je wensen van A tot Z, van 50 tot 2500 personen.

  Vul het formulier in en wij nemen contact met je op voor een geheel vrijblijvend gesprek over de diverse mogelijkheden voor een buitengewoon bijzonder trouwdag & huwelijksfeest.

  Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons via 06 46 24 00 59 of laat een bericht achter via het onderstaande contactformulier.